Welkom op de website van Lebbinck Sanitair B.V.
sanitair-installaties, c.v.-installaties, gasinstallaties, waterinstallaties

Lebbinck Sanitair is een familiebedrijf waar thans de 2e generatie de leiding heeft en zorgt dat het bedrijf allert en adequaat reageert op de technische ontwikkelingen en de modieuze tendensen.

Bij Lebbinck Sanitair kunt u dan ook terecht voor de levering en installatie van complete badkamers. Niet alleen het sanitair, maar ook het tegelwerk, plafond, verlichting en accessoires worden door haar verzorgd. En wat dacht u van het hak- en breekwerk? Ook dat regelt Lebbinck Sanitair voor u! Kortom: u hoeft zich slechts bezig te houden met het mooiste uit te zoeken dat binnen uw budget past, de rest regelt Lebbinck Sanitair.

Daarnaast bent u ook bij Lebbinck Sanitair aan het juiste adres voor de meer reguliere zaken, zolang het maar met gas of water van doen heeft. Via het menu kunt u daarover meer te weten komen.

Lebbinck Sanitair is traditioneel en tendensieus tegelijk. Wanneer u het karakteristieke bedrijfspand ziet verwacht u niet direct de meest modieuze badkamer van bijvoorbeeld een topdesigner als het Italiaanse huis Alessi, Villeroy & Boch, Sphinx e.a. topmerken, maar andersom verwacht u bij die moderne stijl ook niet het vakmanschap, de ouderwetse gezelligheid en degelijke service die Lebbinck sanitair al sinds de jaren 60 weet te handhaven.

Om u zoveel mogelijk te kunnen laten zien maakt Lebbinck Sanitair gebruik van de showroom van Saniceve in Nederweert, alwaar u op uw gemak en bijgestaan door professionele adviseurs uw wensen kunt uitspreken, die vervolgens in een offerte worden samengevat en nadien door Lebbinck Sanitair bij u op lokatie nader zal worden besproken. Immers alleen bij u ter plaatse kunnen wij u van het juiste advies voorzien.

Lebbinck Sanitair heeft door deze unieke formule een reputatie opgebouwd die de Limburgse grenzen ver te buiten gaat. Het keurmerk Sanitairspecialist bewijst dan ook dat het de moeite waard is om de expertise van Lebbinck Sanitair in te winnen wanneer u er zeker van wilt zijn de juiste keuze te zullen maken.

Op de volgende pagina’s krijgt u een beknopte indruk van wat Lebbinck Sanitair allemaal voor u kan betekenen. Zo treft u ook een groot aantal links aan naar partners waar Lebbinck Sanitair mee samenwerkt, zodat u thuis vanachter uw beeldscherm al kunt wegdromen van het al het moois dat Lebbinck Sanitair voor u kan verwezenlijken!